Nieuws

In een wereld die constant in beweging is, is het essentieel voor bedrijven om bij te blijven met de nieuwste processen en technologieën.

Op 31 december 2027 stopt SAP met de ondersteuning van SAP Process Orchestration (PI/PO).
De opvolger van SAP PI/PO is SAP Integration Suite, een Cloud platform dat de integratievraagstukken van uw organisatie met behulp van de nieuwste technologieën kan oplossen. De migratie van SAP PI/PO naar dit platform is een noodzakelijke verandering met de nodige uitdagingen en onzekerheden en met impact op uw organisatie. Gelukkig is er een tool beschikbaar die u hierbij ondersteunt en die zelfs in staat is om de impact in kaart te brengen!

De Migration Assessment Tool, onderdeel van de SAP Integration Suite binnen het Business Technology Platform (BTP), is een krachtig hulpmiddel om organisaties te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van een SAP PI/PO migratie naar de Cloud. In deze blog geven we aan wat onze ervaringen zijn met deze tool: hoe werkt het, wat is de toegevoegde waarde van deze tool is en wat zijn de valkuilen.

Wat is de SAP Migration Assessment Tool?

De Migration Assessment Tool is specifiek ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het uitvoeren van een migratie van een SAP PI/PO omgeving naar de SAP Cloud Integration omgeving.

Als eerste voert de tool een analyse uit van de huidige SAP PI/PO omgeving: de integraties worden beoordeeld op complexiteit en er wordt een inschatting gemaakt van de technische inspanning om een integratie scenario te migreren van SAP PI/PO naar de SAP Cloud Integration omgeving.

Is de SAP Migration Assessment Tool waardevol voor uw organisatie?

Hoewel de Migration Assessment Tool van SAP waardevol kan zijn, moeten organisaties zich bewust zijn van de mogelijke valkuilen. Het is belangrijk om de tool te gebruiken als onderdeel van een bredere strategie voor een succesvolle migratie van uw SAP PI/PO omgeving naar SAP Integration Cloud.

Waar kan Twizt uw organisatie ondersteunen?

De consultants van Twizt kunnen u helpen bij het efficiënt inzetten van de tool en het interpreteren van de resultaten.

De volledige White paper over dit onderwerp kunt u opvragen via het sturen van mail te sturen aan:
info@twizt.nl

Wij zullen dan contact opnemen om onze White paper met u te bespreken.