Nieuws
Als ZZP’er ben je zelfstandig en je eigen werkgever. Dus niet in dienst van een organisatie als werknemer. Dit betekent dat je vanuit een eenmanszaak of BV alles zelf dient te regelen zoals arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioen en belasting. En je zult zelf commercieel actief moeten zijn en investeren in sales en netwerk om voldoende werk binnen te halen. Ook heb je te maken met de onzekerheid over een regelmatig inkomen. De risico’s als ZZP’er zijn groter, maar daar staan dan ook ruimere verdiensten tegenover. Bij een Next Level Onderneming als twizt is het verschil met een ZZP’er dat je ongeveer iets minder overhoudt, maar daarvoor krijg je wel de voordelen en zekerheid van werknemerschap voor terug, denk bijvoorbeeld aan:
  • zekerheid van voldoende werk en continu inkomen;
  • grote mate van vrijheid;
  • ruimte voor ondernemerschap binnen de organisatie;
  • werken in een team met collega’s, waar het delen van kennis en ervaring vanzelfsprekend is en je bij problemen er niet alleen voor staat;
  • het gevoel en de waardering om onderdeel van een collectief te zijn;
  • zelf onderdeel van de organisatie zijn middels opbouw van aandelen en invloed op strategie en bedrijfsvoering
Next Level Ondernemen combineert het goede van werken bij traditionele IT en Freelance werken. Het bewust worden van de marginale toegevoegde waarde van Management en Overhead bij traditionele IT bedrijven, geeft ruimte voor een revolutionair organisatiemodel waarin een nieuwe manier van denken en werken mogelijk is. Daarnaast geeft het ook ruimte voor substantieel meer verdiensten. Weliswaar 10% verdiensten minder dan een ZZP’er, maar wel 25% meer dan een traditionele werknemer.

Geïnteresseerd in Next Level Ondernemen; neem contact op met

Wim Martens +31 6 11 042 570 Stuur e-mail