Wat doet twizt?
Experts op het gebied van technologie, data en integratie

Dit is wat we doen

Twizt levert architecten en experts op het gebied van technologie, data en integratie. Waarom de combinatie van deze 3 gebieden?

De bekende componenten in de IT zelf worden met name gevormd door zogenaamde “horizontals“ zoals databases, software voor businessprocessen en webapplicaties. Echter de “verticals” (interfaces, data) zorgen ervoor dat het geheel werkt en vormen een groot en essentieel onderdeel van het IT-landschap.

Praktijk wijst uit dat er nauwelijks overzicht is over deze verticals. Twizt investeert in klanten door dit overzichtelijk te maken en te laten zien welke mogelijkheden en risico’s er op dit gebied zijn of kunnen ontstaan.

Twizt investeert in uw bedrijf >>

De diensten van twizt zijn

Technologie

Vanuit Technologie levert twizt bijdragen rondom alle requirements die nodig zijn voor het realiseren van een ideale mix van Integratie, Techniek, Innovaties en Data Management.

Lees meer over technologie

Data

Datamanagement is zo oud als IT zelf. Uitgangspunt is om de digitale transformatie, waar de meesten reeds aan begonnen zijn, integraal te combineren met de datarevolutie.

Lees meer over data

Integratie

Twizt helpt met de inventarisatie waar uw organisatie staat op het gebied van integratie. Wij onderscheiden 3 niveaus waar organisaties staan op integratiegebied.

Lees meer over integratie