Technologie
Overzicht en controle over alle technologie?

Technologie

Voor het creëren en het in gebruik nemen van een compleet geïntegreerde business strategie is kennis en kunde van de onderliggende techniek-laag van groot belang. Steeds meer diensten en functionaliteiten worden vanuit een Cloud principe aangeboden dus moet ook rekening worden gehouden met alle onderliggende componenten zoals beveiliging, continuïteit, hybride landschappen etc.

Vanuit Technologie zal twizt bijdragen leveren rondom alle requirements die nodig zijn voor het realiseren van een ideale mix van Technologie, Data Management en Integratie. Ongeacht de huidige situatie en belemmeringen. Wij helpen u mee met het bepalen van uw architectuur en de uitdagingen die er zijn voor your-next-step naar Next Level data driven geïntegreerde oplossingen voor uw bedrijf.

Om dit mogelijk te maken helpen wij u met de inzet van de Multi Cloud proposities van SAP voor het realiseren van deze strategie. Dit bestaat uit ondersteuning bij de uitrol van de Integration Suite op SAP BTP op basis van Cloud Foundry. Het beoordelen en integreren van eventuele Low-Code oplossingen en de inzet en het gebruik van SAP BTP eventueel gecombineerd met nog bestaande on-premise applicaties en diensten. Daarnaast zullen wij u ook adviseren in de potentiële oplossingen rondom Data Management, de inzet van Artificial Intelligence en Machine Learning en het beheersbaar houden van deze architectuur.

Verder praten over technologie?

De diensten van twizt zijn

Technologie

Vanuit Technologie levert twizt bijdragen rondom alle requirements die nodig zijn voor het realiseren van een ideale mix van Integratie, Techniek, Innovaties en Data Management.

Lees meer over technologie

Data

Datamanagement is zo oud als IT zelf. Uitgangspunt is om de digitale transformatie, waar de meesten reeds aan begonnen zijn, integraal te combineren met de datarevolutie.

Lees meer over data

Integratie

Twizt helpt met de inventarisatie waar uw organisatie staat op het gebied van integratie. Wij onderscheiden 3 niveaus waar organisaties staan op integratiegebied.

Lees meer over integratie