Wie is twizt?
Next Level Ondernemen

Dit is wie we zijn

Twizt is begonnen in januari 2021 met zijn activiteiten. Twizt wordt gedreven door 2 ervaren IT-managers die het ondernemen in de IT een eigen twizt willen geven: Wim Martens en Hans Pluim. Beiden zijn jarenlang actief in de SAP markt en hebben als ondernemers succesvolle SAP-bedrijven opgericht. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hebben Hans en Wim besloten een nieuw initiatief te starten, maar dan wel anders!

Hans Pluim

Mail Hans

Wim Martens

Mail Wim

Twizt = Next Level Ondernemen

Bij veel bestaande SAP/IT-bedrijven is de overhead niet meer in verhouding tot de totale organisatie en dat drukt behoorlijk op de winstgevendheid. Hierdoor wordt de ruimte om te investeren in klanten, innovatie en eigen medewerkers minder.

De twizt organisatie is gebaseerd op Next Level Ondernemen. Dit betekent dat onze ervaren consultants zichzelf grotendeels managen. Daarom heeft twizt geen managers, kantoor, HR en secretariaat.

Directie draagt zorg voor commercie en operatie, administratieve processen zijn volledig uitbesteed en we faciliteren alle consultants in hun zelfstandigheid en ondernemerschap.

Zowel de klant, de consultant en de aandeelhouder profiteren mee van de grotere financiƫle ruimte, innovatie en vrijheid die door Next Level Ondernemen ontstaat.